nl en

Over ons

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn Gaby Heezen en Richard Baars. Tijdens onze reizen overal ter wereld zagen we zowel armoede als veerkracht, ondernemingszin en geloof in een betere toekomst.

Deze ervaringen hebben ons doen inzien dat het creëren van zinvolle kansen voor anderen het ware doel van het bedrijfsleven zou moeten zijn. Langzaam ontstond een gewaagd idee om onze professionele en persoonlijke vaardigheden in te zetten voor een maatschappelijke onderneming met betekenis.
Met Wings and Roots brengen we dit idee in de praktijk. We hopen dat zoveel mogelijk mensen ons idee overnemen en dat dit het begin is van een nieuwe manier van denken. We kunnen niet alle problemen tegelijk oplossen. We kunnen überhaupt niet alle problemen oplossen, of zelfs maar de meeste. Maar we kunnen wel een verschil maken. En dat is makkelijker dan je denkt.
Een verschil is zo gemaakt. Doe je mee?

NGO’s
We kiezen onze projecten op basis van vijf aandachtspunten. Die projecten kunnen we niet zelf uitvoeren en begeleiden, daarvoor werken we samen met lokale organisaties die hebben bewezen dat ze transparant en doelgericht te werk gaan. Op deze manier bereiken we de meeste impact voor de meeste mensen. Momenteel werken we samen met;

Bevriende bedrijven
Wij zijn super trots op de bevriende bedrijven, ondernemers en organisaties die ons steunen om onze ambities waar te maken en te vertellen over Wings and Roots. Dit zijn;