nl en

Projecten in Uitvoering

 

 

 

 

 

Wij zijn dankbaar en trots op het prachtige totaal bedrag dat, mede met de hulp van onze koffieliefhebbers en partners, tot op heden is gedoneerd. Wij werken vanuit het Wings and Roots gedachtegoed vanaf maart 2016. Hieronder vindt je een overzicht van de, door Wings and Roots, gesteunde projecten;

“Veilig Water op School” – Tanzania

Status: Okt 2017 – we zijn trots te mogen melden dat het project 100% is gefund. Wings and Roots team staat momenteel in contact met Shipo (Tanzania) om de uitvoering en planning van het project te bespreken.

Projecttotaal: €2781,-

“Operatie geslaagd”

Status:
Sept 2017 – Wij willen al onze koffieliefhebbers bedanken want dankzij jullie donaties konden 6 kindjes uit Guatemala opgenomen worden in het melkproject van T.E.S.S. Unlimited en zijn onlangs 6 schisis operaties uitgevoerd door een specialistisch team.

Projecttotaal: € 712,- (6x)

Augustus 2018 – Door de donaties en support van onze trouwe klanten is er momenteel funding voor 2 kindjes die via T.E.S.S. Unlimited kunnen worden behandeld.

Huizen voor de 10 armste gezinnen Los Vasquez Guatemala

Status: De eerste 2 huizen zijn gebouwd en opgeleverd in maart 2017.
Projecttotaal: € 4.552,-

Augustus 2018: De funding voor het 3e en het 4e huis is binnen!. In overleg met Constru Casa wordt de bouw van deze huizen in de komende maanden gepland en uitgevoerd.

Een speciale ‘Thank You’ voor de extra donaties van onze Facebook volgers en de bijdrage van de RONDE TAFEL 103 VOORBURG

Zonnepanelen De La Gente Guatemala

Status: installatie en in gebruikstelling december 2016
Projecttotaal: € 4.775,-