nl en

Wings and Roots zakelijk

Geniet & Geef op kantoor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koffie is – vooral ‘s ochtends – de brandstof waar bedrijven en organisaties op draaien. (Of in ieder geval hun medewerkers.) Met dezelfde brandstof maak je niet alleen een positief verschil op kantoor, maar ook aan de andere kant van de wereld. Hoe? Door het broodnodige bakkie te koppelen aan de MVO-doelstellingen van jouw organisatie.

Koffie op kantoor
Het werkt als volgt. Jouw bedrijf of organisatie neemt koffie af van Wings and Roots. Dat kan zowel in gemalen als in ongemalen vorm. Let op: het is verschrikkelijk lekkere koffie, dus je moet er misschien voor zorgen dat medewerkers van andere bedrijven niet stiekem koffie komen leuten.

Kies een project
Daarnaast kiest jouw organisatie een project om te steunen. Je bepaalt zelf met welk bedrag jullie een bijdrage leveren. Wij zorgen dat je jullie betrokkenheid bij het project op heldere en professionele wijze kunt communiceren naar zowel eigen medewerkers als klanten.

Koffie met MVO
De meeste bedrijven en organisaties zijn zich tegenwoordig doordrongen van hun maatschappelijke rol en het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met behulp van Wings and Roots levert jouw organisatie een concrete, transparante en haalbare bijdrage die daadwerkelijk een verschil maakt.

Download hier onze ‘white paper’: MVO – Rendement op Bedrijfskosten

Meer weten over Wings and Roots op kantoor?
E-mail naar info@wingsroots.nl.